keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tuomiojan suhteettomuus

Ylen uutiset osaa kertoa seuraavaa:
Malin taistelupaikkoja tammikuussa 2013
Malin lähes kuukauden kestäneissä taisteluissa on kuollut satoja islamistitaistelijoita, sanoo Ranskan puolustusministeri Jean-Yves Le Drian. Hän totesi tiistaina, että kapinallisia on kuollut ilmaiskujen lisäksi maayhteenotoissa Konnassa ja Gaossa.
BFMTV-kanavan tiistaina haastattelema Le Drian totesi Ranskan joukkojen aiheuttaneen kapinallisia huomattavaa vahinkoa ja surmanneen satoja taistelijoita, mutta kieltäytyi kertomasta tarkempia lukuja.
Ranskalaissotilaita on kaatunut vain yksi, heti operaation alussa 11. tammikuuta surmansa saanut helikopterilentäjä. Lisäksi pari-kolme sotilasta on haavoittunut lievästi, Le Drian sanoi.
Minulle ei ranskalaisten sotamenestys tullut yllätyksenä. Avoimessa maastossa ilmaylivoiman, ratkaisevasti paremman aseistuksen ja tehtävään valmistautuneiden joukkojen haltija on ylivoimainen.

Mutta yksi asia minua ihmetyttää, ja se liittyy Suomen ulkoministeriöön tai tarkemmin ulkoministeriin. Kun lähes yhtä ylivoimainen Israelin puolustusvoimat kuritti islamisteja 2006 Etelä-Libanonissa sekä 2008/2009 ja 2012 Gazassa, alkoi ulkoministeri Tuomioja vinkua päivittäin suhteettomasta voimankäytöstä. Miksi Tuomioja ei opeta ranskalaisille "oikeaa" voimankäyttöä? Tai miksi Tuomioja ei ole tuomitsemassa päivittäin Israelin kahnauksiin verrattuna suhteettomuudessa monikymmenkertaista voimankäyttöä, jota tapahtuu Syyriassa? Tuplastandardit vai älyllinen epärehellisyys? Vaiko nyt ei ole presidentin tukea tuomitsemiselle?

4 kommenttia:

 1. Tuomioja on limanuljaska. yäk.

  - buuri johannesbuurista -

  ps. muukalaislegiooa siellä on, ei montakaan oikeaa ranskalaista mukana.

  VastaaPoista
 2. Selitys löytyy yhdestä sanasta: Juutalaisviha. Sitähän löytyy paljon kaikista sosialisteista: niin kansallis- kuin muunkinlaisista.

  VastaaPoista
 3. "Puna"-Erkki ei opeta "oikeaa voimankäyttöä" koska:
  - Eihän toveri sosialistia saa arvostella.
  - Ranska kuuluu Erkin kielitaitoon.
  - Mali, eihän siellä ole kuin neekereitä.
  - Ei pääse vastustamaan juutalaisia.
  - Tällä kertaa arvostelulla ei saa riittävästi julkisuutta.

  VastaaPoista
 4. Lainaus TundraTabloidilta (vapaasti kääntäen):
  “Japan forbids exhorting people to adopt the religion of Islam (Dawah), and any Muslim who actively encourages conversion to Islam is seen as proselytizing to a foreign and undesirable culture. Few academic institutions teach the Arabic language. It is very difficult to import books of the Qur’an to Japan, and Muslims who come to Japan, are usually employees of foreign companies. In Japan there are very few mosques. The official policy of the Japanese authorities is to make every effort not to allow entry to Muslims, even if they are physicians, engineers and managers sent by foreign companies that are active in the region. Japanese society expects Muslim men to pray at home.”

  ”Japani kieltää ihmisten kannustamisen islamiin kääntymiseen, ja jokainen muslimi, joka aktiivisesti rohkaisee islamiin, nähdään vieraaseen ja ei-toivottavaan kulttuuriin käännyttäjänä. Harva akateeminen instituutio opettaa arabiaa. Japaniin on vaikea tuoda koraania ja muslimien pyhää kirjallisuutta, ja muslimit, jotka tulevat Japaniin, ovat usein ulkomaisten yritysten työntekijöitä. Japanissa on erittäin vähän moskeijoita. Japanin viranomaisten virallinen menettely on kaikin keinon estää muslimien tulo, vaikka he olisivat lääkäreitä, insinöörejä ja johtajia, jotka alueella aktiivisesti toimivat yritykset lähettävät Japaniin. Japanin yhteiskunta edellyttää muslimimiesten rukoilevan (vain) kotonaan.”

  Halloo Erkki Tuomioja, töihin ja heti. Eihän Suomi, maailman lääkäri ja omatunto, voi mitenkään hyväksyä tällaista suvaitsemattomuutta, suorastaan suunnattua rasismia! Japani ja japanilaiset tuotteet HETI boikottiin kuten Israelin miehitysalueen appelsiinit.

  VastaaPoista